Produkter for norditaliensk gorgonzola (3)

Blåbær - Frosne Blåbær

Blåbær - Frosne Blåbær

Alle produkter er produsert i streng overensstemmelse med sikkerhets- og kvalitetsstandarder. Kvalitetsstyringssystemet overholder FSSC 22000 (SGS). Produkt sertifisert.
Tørket aubergine - HoReCa

Tørket aubergine - HoReCa

Denne solanaceous bæren kom til Europa fra Persia, og på grunn av oversettelsesvansker ble den ofte kalt en gal eple. Aubergine kom til Russland fra Kaukasus, og derfor hadde den kallenavnet "armensk agurk" i lang tid. Riktig tørket aubergine har en lys aroma og smak av sopp. Denne egenskapen gjør den til en uunnværlig komponent i retter med stuvete grønnsaker eller i enhver stek. Bruk til Supper, sauser, marinader, retter med kjøtt, fjærfe og viltretter. Smak Krydret, bitter, pikant Næringsverdi per 100 g. Proteiner (g / 100g)… 11 Fett (g / 100g)… 1,0 Karbohydrater (g / 100g)… 43 Energiverdi (kcal / 100g)… 230
Estragon - HoReCa

Estragon - HoReCa

Estragon er unik på sin egen måte: det er den eneste planten av malurtarten som ikke har sterk bitterhet i smaken. Gresset har en sterk, skarp og syrlig aroma, en forfriskende smak, og franske kokker utnyttet disse egenskapene fullt ut ved å lage mange kulinariske oppskrifter med det. Estragon, både fersk og tørket, brukes til å krydre et bredt utvalg av retter: det komplementerer godt omeletter og mange typer sauser. Bruk til Bruk til tilberedning av salater, forretter, supper, lunsjretter, drikker, søte retter. Smak krydret, litt krydret, forfriskende Næringsverdi per 100 g. Proteiner (g / 100g)… 23 Fett (g / 100g)… 7,0 Karbohydrater (g / 100g)… 50 Energiverdi (kcal / 100g)… 360